Taistelu Sinipuron muinaisella temppelillä

Image

Gladiaattoriseurueen ensimmäinen yhteinen taistelu päättyi voitokkaasti. Voitto ei kuitenkaan tullut helposti, vaan ottelijat joutuivat tekemään sen eteen täyden työn. Loppujen lopuksi voitto oli selkeä, eli jossitteluille ei jäänyt sijaa.

Taistelu alkoi kuten gladiaattoritaistelut yleensäkin, taistelijoiden saapumisella areenalle. Tässä vaiheessa erityisesti Freya teki suuren vaikutuksen esiintymistaidoillaan. Muilla yritys oli kovaa, mutta tuloksetonta.

Taistelu alkoi kiivaana, ja vaatikin pian ensimmäisen uhrinsa Rufuksen muodossa. Rufus kärsii ottelijoille tutusta muistinmenetyksestä ja viimeinen asia jonka hän muistaa on voitokas neuvottelu kovasta palkkiosta ottelun tiimoilta. Sen jälkeen filmi meni poikki, mutta jälkikäteen hän sai kuulla ryysineensä urheasti taistoon ja treenanneensa päälihaksiaan nuijamaalina.

Heti taistelun alettua, Lin juoksi kohti jokea ja pääsi heti taistelun makuun yrittäen pitää vastustajan vyötäröään myöden vedessä. Tasaista taistoa kahta miekkaa heiluttaneen vastustajan kanssa käytiin aivan ottelun loppumetreille asti. Vastustaja sai muutamia hyviä iskuja läpi haavoittaen Liniä, mutta lopulta Lin tyrmäsi vastustajansa. Lin joutui myös puolustautumaan sivulta hyökkäävää sauvaa ja tikaria käyttänyttä vastustajaa vastaan.

Freyaa haastateltaessa hän kommentoi ottelua seuraavasti: ”Minä ensin vastustajan kimppuun niin kuin isä opetti. Jumalten tyytymättömyyttä opetti kirveelläni. Raukkamaisia lokin jätöksiä, kaksi kimppuun. Toisen rammaksi meni kirveellä polveen vaikka hirveästi haavoittunut olin. Keihäsmiestä ei ole aikaa lyödä ennen kuin tulee pimeys.”

Musashi aloitti taistelunsa tarkkailemalla miekkaa ja kilpeä käyttänyttä vastustajaa, mutta päätti olla hyökkäämättä tämän kimppuun saatuaan ottelutoveriltaan vinkin takaapäin lähestyvästä toisesta uhrista. Pienempi kävelymatka oli Musashin mieleen, ja hän käännähti ympäri hyökäten varstaa ja kilpeä käyttäneen vastustajan kimppuun. Taistelu oli nopeasti ohi Musashin haavoitettua vastustajaa suhteellisen pahasti. Tämän jälkeen Musashi iski silmänsä sauvaa käyttäneeseen vastustajaan, jonka käden hän kävikin särkemässä. Tässä vaiheessa hilparia käyttävä vastustaja hyökkäsi raukkamaisesti takaapäin aiheuttaen pienoisia vaikeuksia Musashille lopputaistelun ajaksi. Ei kuitenkaan mitään liian vakavaa.

Taistelun alussa Ursus huomasi muodostumassa olevan kaksi vastaan yksi tilanteen ja päätti mennä tasoittamaan tilannetta hyökkäämällä sauvaa aseenaan käyttävän vastustajan kimppuun. Myös hyvä tuuri voitaneen laskea tämän vastustajan asearsenaaliin. Vastustajan sauva vaihtui taistelun loppupuolella tikariin sauvan pudotessa ja hän osoittautuikin varsin ahkeraksi tikarilla tökkijäksi. Ei kuitenkaan liian aikaansaavaksi, sillä tämäkin vastustaja tuli peitotuksi lopulta.

Advertisements
This entry was posted in Gladiaattori kampanja. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s