Cyberpunk kronikka

Session 1: Hahmot saavat Kronokselta tehtävän etsiä kolumbialaisten huumekartellien jahti ja upottaa se. Tiedon saamiseksi he bluffaavat tiensä sisään kolumbian lähetystöön ja ampuvat tiensä ulos. Laiva on rekisteröity norjan lipun alle ja tiedot löytyivät lähetystöstä, miksi?

Session 2: Hahmot saavat tiedot auki ja selviää laivan olevan Celeste nimeltään. Laivalle pääsy osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja Cherry Bomb kysyy Kronokselta lisää liksää mikäli ryhmä tiputtaa Black ops tiimin myös tarkoituksenaan saada heiltä pääsy laivaan.

Session 3: Hahmot hyökkäävät Hihgh Pinesin lentokentällä olevan black ops tiimin kimppuun eliminoiden 5 jäsentä.

Session 4: High pinesin lentokentällä hoidetaan black ops tiimin kaksi viimeistä jäsentä ja yritetään miinoittaa kiitorataa turhaan. Kronos maksaa pahisten hoitelemisesta ja ryhmä tulee siihen tulokseen että laivan upottamiseen tarvitaan apuaja suostuu luopumaan puolesta palkkiostaan ammattilaisten upottaessa laivan.

Session 5: Parin viikon jälkeen Kronos jälleen ottaa yhteyttä hahmoihin ja kertoo että hänen työnantajansa olisi valmis palkkaamaan hahmot selvittämään mistä tässä asiassa on oikeastaan kyse. Huumekartelleilla on toki paljon rahaa, mutta huvijahdit ja yksityiskoneet ovat silti suhteellisen harvinaista tavaraa. Sen lisäksi black ops tiimin palkkaaminen lähetysten vastaanottojen varmistukseen poistaa ison siivun tuottavuudesta. On paljon helpompaa palkata muutama kuriiri syömään kortonkeja. Ryhmä sai valita Norjaan lähtemisen ja Columbiaan lähtemisen välillä ja yhteisymmärryksessä etelän lämpö vei voiton. Johtolankoja seuraamalla hahmot löysivät Rodrigo “God” Damm nimisen edgerunnerin, joka oli palkannut black ops tiimin. Hänellä ei ollut juurikaan tietoa operaatiosta sinällänsä, mutta osasi johdattaa hahmot palkkaajansa perään. Kolumbian salaisen poliisin. Lopuksi hahmot jäivät Kolumbiaan lomailemaan Kronoksen piikkiin ja odottamaan seuraavaa tehtävää.

Session 6: Hahmot ovat palanneet loman jälkeen Night Cityyn. Blood Razors jengin fixeri Miranda Mask palkkaa hahmot tappamaan kilpailevan jengin, Razor Handsin johtajan, Vilified:in. Välittömästi tämän jälkeen Blood Razorssien toinen johtajista, Sanguine ottaa hahmoihin yhteyttä ja selittää Velifiedin olevan salaa hänen poikansa ja tappamisen sijasta hän haluaa hahmojen toimittavan tälle viestin toivoen sen avaavan rauhan neuvottelut.

Advertisements
This entry was posted in Cyberpunk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s